Leemans

Iedereen kent mevrouw Leemans uit de Metro, het vriendelijke mens dat geld geeft. Wel ze heeft een website, en ik moet toegeven: voer voor taalkoeien!

Wie die de website gemaakt heeft zweeft in zijn of haar taalgebruik tussen formeel en gezellig, beleefd en 'als een vriendin' en tussen de typisch vlaamse gewrongen zinnen en een vlotte babbel. Sta me toe u er een paar te serveren:

  • Je kunt na een tijd de rest van Uw lopende lening in 1 keer terugbetalen? Wij bezorgen je een afrekening, en zorgen wij ervoor dat je minder betaalt.
  • Wij zijn ook specialist in het samenvoegen van leningen. (dit hangt samen met de volgende taalkoeien: taalkoe, taalkoe)
  • Op de hele pagina wordt de lezer met 'je' aangesproken, en dan krijg je dit: U moet goed weten wat U tekent. Daarom overlopen wij samen met U uitgebreid het contract. Alle vragen worden in duidelijk verstaanbare taal beantwoord.
  • GOOI JE OUDE LENINGEN BUITEN EN BETAAL MINDER PER MAAND MET EEN NIEUWE GOEDKOPERE LENING
  • In tijden van nood heb je iemand nodig die aan jouw kant staat en je helpt. Iemand die de weg weet. Die bij verschillende verzekeringsmaatschappijen gaat zoeken naar de beste oplossing voor jouw vragen. Iemand die weet wat organiseren is. Iemand die erin vliegt.
    Je eigen verzekeringsmakelaar.
    Bescherm je gezin, je huis, je auto, je kinderen, je leven samen met het Leemans team. (deze slaat werkelijk alles!)

Ga zelf een kijkje nemen op de website, taalliefhebbers komen zeker met een glimlach terug!

gevonden via: Michel

2 gedachtes over “Leemans

Plaats een reactie